sursa foto: 123Rf

Degeaba ai tu o lume, dacă nu ai o femeie. Femeia sufletului tău. Căci ea, femeia, este lumea ta! (Altesse)

        Cea mai mare avere a unui bărbat este femeia. Aceea care ȋi aduce şi oferă bogăţia sufletului său, frumuseţea fizicului şi ȋnţelepciunea minţii. Fericiţi bărbaţii care au alături de ei femeile care aduc ȋn viaţa lor o ȋntreagă lume. Care completează tot ce le lipseşte, care ȋi ajută să crească sentimental, emoţional, spiritual şi partenerial. Fericiţi bărbaţii care nu se pot gândi la altă femeie decât la cea care le este prezentă ȋn casă. Fericiţi cei care o iubesc ȋncă după ani şi ani de relaţie. Căci aceştia şi-au găsit femeia sufletului lor.

            Femeia sufletului tău este aceea…

… care ştie să fie mamă atunci când ai nevoie de alinare, când sufletul te doare, când eşti ȋngândurat, ȋngreunat de probleme, ȋndoit de acţiunile tale. Aceea care te sfătuieşte chiar şi atunci când nu ȋnţelege prea bine care-ţi sunt dubiile, greutăţile existenţiale, psihicul copleşit de stres sau nevoia de a proteja familia şi de a nu da greş ȋn ceea ce faci.

… care ştie să fie soţie atunci când ai nevoie de răsfăţ, mângâiere, dragoste fizică, emoţională, care ȋnlătură cu alinturile sale dorurile şi nevoile tale. Care ȋţi dăruieşte prunci sănătoşi şi ȋi creşte frumos, mânaţi de iubire, empatie şi suflet. Care ȋţi pune cu drag masa şi pe care o recompensezi cu flori, săruturi şi zâmbet. Care ȋţi luminează privirea atunci când o ȋntâlneşti ȋn drumul tău… acasă, ȋn oraş, ȋn dormitor. De care nu te saturi niciodată. Pe care o cauţi mereu. La care te gândeşti prima oara dimineaţa şi cu care adormi ȋn gând.

… care ştie să fie copilă, atunci când tu simţi nevoia să o ȋnveţi ceva. Să-ţi asculte dorurile sau poveţele, să ȋi ȋmpărtăşeşti lucrurile la care tu te pricepi mai bine, pasiunile care pot deveni comune. Pe care o ȋnveţi nu doar să schimbe uleiul la maşină, dar şi să planteze un răsad. Cu care poţi ȋmpărtăşi adrenalina unui bungee-jumping sau doar o mică escaladă sau escapadă la munte.

            Femeia sufletului tău este aceea pe care nu ai pierde-o niciodată. Căci asta ar ȋnsemna să pierzi o lume ȋntreagă. Nefericit eşti dacă nu o ai ȋncă. Degeaba ai tu o lume, dacă nu ai o femeie. Căci ea, femeia, este lumea ta!

altesseVouă, fericiţilor, şi femeilor sufletelor voastre!

Reclame