concurs februarieBine v-am găsit. A venit momentul unui alt concurs, mai ales dacă și voi sărbătoriți „Ziua Îndrăgostiților”. „Decretăm” astfel nu o zi în care să spunem „Happy Valentine΄s Day”, ci aproape o lună la dispoziție în care să spunem: „Happy Filip΄s Month”! Sună bine? Dacă da, iată ce se cere în cadrul acestui concurs.

Căutăm cea mai bună, concretă, sinceră, la obiect și subiect- recenzie, părere, impresie- despre romanul „Te iubesc, Filip!”, alături de o scurtă dedicație pe care ați trece-o pe roman pentru persoana dragă sufletului vostru. Premiul cel mare constă într-un pix cu cristale Swarovski, îl regăsiți aici. Vor fi încă două premiisurpriză, dar, deloc surprinzător, legate de roman și dragoste. 😀 Recenzia va fi postată pe pagina Facebook a romanului (click aici) sau pe blog, la secțiunea „Lansare, interviuri, guestbook”, aici, în prealabil dând like paginii Facebook „Te iubesc, Filip!” și distribuind public poza de la concurs.

Concursul începe azi, 4 februarie 2014, și se termină pe 28 februarie 2014. Recenziile (impresiile, comentariile, părerile)  vor fi monitorizate d.p.d.v. gramatical de „Românii știu românește” (click aici) , Raluca Gabriela Cincu, iar alegerea ne va aparține mie și lui R., iubitul meu. Spor la scris.

Să nu uit! Romanul „Te iubesc, Filip!” poate fi achiziționat astfel:

  1. pe email info@epublishers.info sau la tel. 0722.156.408.
  2. din librăria online Elefant.ro
  3. din librăria Mihai Eminescu, dar și de pe site-ul acesteia, aici.
  4. din librăria Cărți Diverse.

Spor la scris!

Reclame