lansare „Dana, dragostea mea” (Antonia Bogdana Bălan)

Antonia Bogdana Bălan revine cu continuarea romanului „Te iubesc, Filip!”, intitulată „Dana, dragostea mea!”, sub egida aceleiași edituri, eLiteratura. Povestea de dragoste din cel de-al doilea roman al autoarei este una pe care o puteți lectura și fără a cunoaște personajele, însă cu siguranță veți dori mai apoi să le cunoașteți mai bine din primul 🙂

Dana Dima este fosta soție a lui Dorin, personaj din „Te iubesc, Filip!. Înșelată de soț, femeia de vârsta a doua, fidelă, devotată, dar geloasă și posesivă, se vede, după peste 20 de ani de căsnicie, în situația pe care nu și-o imaginase. Aceea de a nu putea ierta ceea ce făcuse soțul său, ba, mai mult, trecând de la dragostea pe care i-o purta la o ură puternică. Va reuși, oare, Dana, mamă a două fete majore, întreținută și protejată mereu de cel de alături, capricioasă și orgolioasă din fire, soție cu un cult al familiei tradiționale, să depășească situația? Ce alegeri va face ea? Eroina noastră va trece prin întâmplări la limita normalului și coincidențe cu care autoarea și-a obișnuit deja cititorii încă din romanul de debut. Acestea se vor împleti cu povești de viață și situații ale altor personaje, povestite cu umor și ironii fine sau cu accent dramatic.

Cuvintele fostului soț îi vor răsuna Danei mereu în minte: „Poate, într-o zi, ai să ajungi într-o situație asemănătoare. Poate ai să te îndrăgostești și ai să iubești așa cum ar trebui să iubești. Nu posesiv, nu gelos. Ci plenar…” Romanul este dedicat iubirii ce se naște dintr-o dramă. Este dedicat acelei femei care se reinventează. Care se regăsește pe sine atunci când îl pierde pe cel căruia i-a dedicat viața. Care înțelege când și unde a greșit. Care învață să ierte. Care își redescoperă feminitatea. Și, da, romanul este dedicat și bărbatului. Acelui bărbat care supraviețuiește. Care învață să iubească din nou, în memoria femeii pierdute. Care înțelege când și unde a greșit. Care învață să se ierte.

Și pentru că situația aceasta se regăsește adesea și în realitate, ne-am gândit la lucruri frumoase și utile pentru cei și cele care ne vor onora cu prezența la lansare. Workshop-ul care va însoți lansarea, intitulat „Dragă Femeie, simți că ești iubită cu adevărat?” și susținut de psiholog Mona Georgescu, nu este dedicat doar doamnelor. Vă invităm să învățăm împreună cum putem depăși situația de mai sus, ca femei, și cum putem prețui mai mult femeia de lângă noi, ca bărbați. „Fiecare femeie trebuie să ajungă să își iubească viața și să înceapă – la modul cel mai sincer – călătoria de auto-descoperire, de devenire psiho-spirituală, chiar dacă aceasta nu este cea mai ușoară dintre călătoriile pe care fiecare femeie le face de-a lungul vieții sale.” (psiholog Mona Georgescu)

Am ales să venim și de această dată în întâmpinarea dvs. cu parteneri aleși pe tematica romanului și a întregului eveniment. Cupoane de reducere și o ședință live de make-up, reduceri la cursuri de cosmetică naturistă, la ședințe de masaj profesional și alte surprize vă vor face să nu regretați o duminică petrecută într-un club-café cochet, redescoperind feminitatea din dvs., doamnelor, și fiind, alături de roman, un excelent cadou din partea dvs., domnilor. Atmosfera va fi întreținută de artiști cu muzică fină (saxofon și pian), poezie de dragoste, lectură publică, dar și socializare în cadrul workshop-ului sau împreună cu editorii și autoarea. Ne vom bucura de prezențe din cultura românească, scriitori, poeți, actori și muzicieni (aflați în public sau care vor avea momente dedicate în cadrul evenimentului) cu care, de asemenea, puteți face cunoștință.

Vă așteptăm alături într-un eveniment dedicat iubirii! Căci, nu-i așa, ce ne modelează mai frumos sufletul dacă nu ea, iubirea?!

Parteneri: Michiela și Vasile Poenaru (editori, ePublishers), psiholog clinician, consilier integrativ pentru femei și trainer de dezvoltare personală Mona Georgescu (Minune Mică, cabinet individual psiholog Mona Georgescu), Tonka Soul Café (cafenea, restaurant, bar), tehnician maseur Constantin Brănescu (salon Relax Boutique), make-up artist Mădălina Pamfil (Make-up by Mădălina Pamfil), cosmetician, trainer & evaluator cosmetică Maria Mihaiu (M.M. Cosmetică de autor- întoarcerea la natură), Cornel Bălan (director operațional și de marketing clinica Life Dental SPA, primul SPA dental din România), Doina Nițescu (Avon Cosmetics România). Lista rămâne deschisă.

Parteneri media: Raluca Gabriela Cincu (Românii știu/ simt românește), Robert Bratu (servicii foto și video profesionale RobertBratu.ro), Alexandru Begheș (Promo Market), Viorel Mihai Dragomir (fondator revista de cultură Orizonturi Literare), Loredana Boghiu (realizator emisiuni radio tv Lynx), La Marginea Căsniciei (blog personal autoare).

Eveniment susținut și organizat de Antonia Bogdana Bălan și Raluca Gabriela Cincu

Mențiuni speciale: evenimentul nu include masa de protocol, consumația din club-café vă aparține. Cupoanele de reducere se acordă numai la achiziționarea romanului. Vă mulțumim și vă așteptăm!

UPDATE 21.04.2015: Life Dental Spa va oferi tuturor participanților un cadou constând într-o ședintă gratuită de igienizare (detartraj ultrasonic + periaj profesional), precum și o ședință detox spa (detoxifiere cu ioni negativi). Clinica Life Dental Spa, primul dental spa din Romania, este prezentă în mediul de business, dar și cultural-artistic al Bucurestiului susținând și implicându-se activ în toate proiectele importante. (Cornel Bălan, director operațional Life Dental Spa)

Reclame