Stropi de ploaie au căzut inițial, iar tristețea mă cuprinsese. Erau lacrimile de ploaie ale mamei mele din ceruri, tristă că nu mi-a putut fi alături de ziua mea. Apoi, o rază de soare mi-a mângâiat fața. Am zâmbit din ce în ce mai larg. Era atingerea divină a măicuței mele. Soarele venit pe strada mea, în viața mea. M-am simțit binecuvântată.

Stropi de ploaie au căzut inițial, iar tristețea mă cuprinsese. Erau lacrimile mamei mele din ceruri. Apoi, o rază de soare mi-a mângâiat fața. Am zâmbit din ce în ce mai larg. Era atingerea divină a măicuței mele. Soarele a venit pe strada mea, în viața mea. M-am simțit binecuvântată și fericită că trăiesc, iubesc și mi-am găsit menirea.

Slabă sau grasă, brunetă, șatenă sau roșcată, ochii verzi când sunt furioasă și spre albastru atunci când plâng, cu zâmbetul mai discret sau cu el mai generos, tristă sau fericită, singură cu mine sau alături de oamenii ce mi-au tranzitat viața… Acum 42 de ani am pornit într-o călătorie. Nu știu cât mai am până la destinație și nici nu mă interesează. Știu că în inimile cui trebuia să rămân am rămas. Poate nu și în viața acelor oameni. Dar iarăși cred că aceasta nu contează. Asemeni Danei, personajul meu, sunt în căutarea mea, adunând lecție după lecție pentru a crea Femeia care mă definește din toate punctele de vedere. În mare parte știu cine este ea, mi-au mai rămas unele detalii de punctat. Știu și că viața te poate schimba într-o fracțiune de secundă, după cum știu că tot astfel poți pierde oamenii dragi. Că un om vine cu iubirea lui și tot la fel și pleacă. Sau că tot ceea ce ți-era cunoscut devine rapid necunoscut și viceversa. Că Universul conspiră pentru îndeplinirea visurilor tale atunci când crezi în ele. Că azi ești aici, iar mâine în celălalt capăt al lumii sau… deloc. Nu știu dacă acum au sosit în viața mea echilibrul, înțelepciunea și maturitatea. Știu doar că mă bucur de versiunea mea actuală, dar aspir și la una îmbunătățită a vieții mele de acum înainte. Până când se vor materializa alte visuri ale mele, trăiesc clipa! Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, fie și doar virtual. Celor care mi-au impactat viața de când m-am născut și până acum le dăruiesc gânduri bune acolo unde este fiecare și mă rog să își fi găsit calea. Bărbaților care m-au iubit le mulțumesc pentru că au și plecat. Iar celor dragi, ai mei de acasă, le spun că îi iubesc oricând, oricum, de oriunde aș fi!

     Mulțumesc celor peste 300 de persoane care m-au felicitat pe Facebook, telefon sau mesaje. Le spun că le prețuiesc cu atât mai mult cu cât cu cele mai multe dintre ele nu m-am văzut vreodată față în față. Însă mi-au citit cărțile, blogul sau ceea ce scriu și au înțeles, printre rânduri, ce fel de om sunt. Redau câteva dintre mesajele primite, cu mențiunea că prețuiesc fiecare cuvânt și urare a celor care mi-au scris, indiferent dacă a fost un La mulți ani! sau câteva fraze, un buchet de flori virtual, o melodie sau o dedicație la radio. Este minunat să știi că persoane străine te apreciază, dar dezamăgitor când prietenii sau rudele uită, uneori, de existența ta. Încă o lecție de viață primită astăzi.

Mihaela B.: La mulți ani, Antonia! Să rămâi mereu așa bună, sinceră și cu sufletul curat. Ești minunată și mă bucur că te cunosc și am posibilitatea să fiu în preajma unui om deosebit ca tine. Toate cele bune!

Luca A.: Ingredientele unei vieți frumoase pot fi găsite doar în frumusețea sufletului și a gândului! O persoană care creează frumosul și-l dăruiește altora nu poate fi decât UN OM FRUMOS, care merită, la rându-i, mulțumirile, aprecierile și respectul nostru!

Emilia P.: Iubește viața și trăiește-o! Ea este frumoasă și merită trăită, dar nu oricum. Alege clipele ce-ți fac să-ți strălucească ochii și pune-le în caseta stângă a inimii, iar atunci când simți că viața te pune iar la încercare transferă-le în căsuța din dreapta… Apoi așază-te liniștită, împachetează-le și trimite-le cu toată ființa ta Universului… EL te va asculta și în curând vei primi răspunsul lui la tot ceea ce ai așteptat până acum și nu ai putut încă afla. La mulți ani!

Relu R.: LA MULȚI ANI ! Ca și până acum, dăruiți în continuare IUBIRE. Răsplata va fi tot IUBIRE! Faceți uz de bogata înțelepciune ce v-a fost hărăzită. Veți primi RESPECTUL celor ce vă înconjoară! PETRECERE FRUMOASĂ, distinsă prietenă!

Laura Elena P.: Indiferent de cum vei arăta peste timp, să fii mereu TU, fără teamă și fără nevoia de a fi pe placul celor din jur! La mulți ani, frumoasa mea!

      De la iubire la noroc și sănătate, am primit astăzi de toate 🙂 Multe dintre sfaturi le-am pus deja în practică. Soțul meu m-a asigurat că am rămas stăpâna inimii sale, sentiment de care nu m-am îndoit niciodată și titulatură pe care nici nu mi-a fost frică vreodată că aș pierde-o. Mulțumesc Universului, momentul în care mă aflu este cel mai bun al vieții mele de până acum 🙂 Vă îmbrățișez și vă mulțumesc că existați alături de mine, fie doar și virtual!

Mulțumesc băieților mei pentru excursia oferită

Reclame